متریال میکروسمنت

میکروسمنت یکی از متریال های جدید و نو در ساختمان سازی می باشد که هم  در فضای داخلی و هم فضای خارجی کاربرد بسیار زیادی دارد.

میکروسمنت متریالی با پایه سیمانی و بافت پلیمری و رزین  و مواد افزودنی و رنگدانه های معدنی می باشد وبا توجه به بافت و جنسی که دارد به هر فرم و شکلی که بخواهیم می توان تبدیل کرد.

متریال میکروسمنت ار آن جایی که در موقع اجرا بدون درز و شکاف می باشد دارای زیبایی و جذابیت خاص می باشد و به ما سطحی کاملا صاف و یکنواخت می دهد و در هنگام نظافت و نگهداری بسیار راحت است.

بازسای خانه در اصفهان با بهترین شرکت طراحی داخلی اصفهان،با ما تماس بگیرید.

                

کاربرد متریال میکروسمنت

متریال میکروسمنت را می توان بر روی مصالح مختلف کار کرد به خصوص سطحی که صاف و یکدست باشد مانند گچ،سرامیک،سینگ،سیمان و از متریال میکروسمنت می توان برای کف ،سقف،دیواره ها ،پله ها،نمای ساختمان و حتی مبلمان استفاده کرد.

از متریال میکروسمنت می توان در مکان ها با کاربری های متفاوت استفاده کرد مانند مکان های تجاری ،اداری ،مسکونی،ورزشی،رستوران ها،هتل ها.خوبی متریال میکروسمنت این است که دارای تطبیق پذیری بالایی می باشد و با هر فرم و فضایی قابل تطبیق می باشد.

از آنجایی که متریال میکروسمنت دارای مصارف کاربردی و تزیینی می باشد و با توجه به ضخامت هایی که دارد (ضخیم،متوسط،نازک)که توسط نیروی انسانی با ماله های مخصوص کار می شود و این موضوع باعث می شود که فضایی خاص دارای طیف گسترده ای از رنگ و طرح های مختلف می باشد که با توجه به کاربری و نیاز کارفرما می توان استفاده کرد.

مزایای استفاده از متریال میکروسمنت

متریال میکروسمنت دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر محیط زیست می باشد و پس از گذشت زمان خواصش از بین می رود و در مکان های پر تردد ،ضربه مقاوم است.

به طور خلاصه از مزایای میکروسمنت می توان به موارد زیر اشاره کرد:

-دارای سطوحی صاف و یکدست بدون درز

-متریالی سبک که وزن ساختمان را زیاد نمی کند.

-دارای طبف کسترده از رنگ و بافت

-چسبندگی بالا بر روی تمامی سطوح مانند کاشی،سنگ،سیمان و..

-اجرا سریع و آسان

-قیمت مناسب نسبت به سایر متریال هایی مانند سنگ

– دارای مقاومت بالا در برابر عوامل زیست محیطی

-نگهداری راحت و آسان مقاوم در برابرضربه و خط و خش

میکروسمنت در نما

متریال میکروسمنت به عنوان یکی از بهترین متریال در نمای ساختمان می باشد و می تواند جایگزین مناسبی به جای متریال های دیگر نما مانند آجر و سیمان شود.

متریال میکرو سمنت دارای تنوع در رنگ و طرح می باشد و دارای پایداری و دوام بالا در برابر عوامل زیست محیطی دارد.

از آنجایی که میکروسمنت دارای ضخامت حدود2الی 3 سانتی متر می باشد و متریالی سبک است استفاده از متریال میکروسمنت در نما باعث می شود ساختمان سبک سازی شود و در مواقع لرزش کمتر دچار ترک خوردگی می شود در استفاده از متریال میکروسمنت هیچ محدودیتی وجود ندارد ولی قبل از استفاده از این متریال بهتر است بدانیم که روی چه نمایی باید کار شود .

از متریال میکروسمنت در نماهای مدرن استفاده می شود پس بهتر است حواسمان باشد که در نمایی استفاده شود که در آن از المان های مدرنیته به کار رفته است.

میکروسمنت در کف

یکی از کاربرد هایی که میکروسمنت دارد استفاده در کف می باشد از آنجایی که این متریال ضدآب می باشد برای کف بسیار مناسب می باشد متریال میکروسمنت در هنگام اجرا بدون هیچ درزی می باشد  و این موضوع جذابیت و زیبایی این متریال چند برابر می کند.این متریال در برابر مواد شوینده بسیار مقاوم می باشد و از طرح و رنگ های مختلف می توان در کف استفاده کرد

برای استفاده از متریال در کف به چندین روش می توان استفاده کرد که شامل میکروسمنت طرح ساده،میکروسمنت طرح سنگ،طرح پتینه و…

از متریال میکروسمنت بیشتر در فضاهای فروشگاهی ،رستوران ها ادارات استفاده می شود به این علت که شستشو این متریال بسیار راحت است.

میکروسمنت در دکوراسیون داخلی

از آنجایی که متریال میکروسمنت به خاطر انعطاف بسیار بالایی که دارد  در دکوراسیون داخلی به عنوان یک المان تزیینی با ارایه یک سری تکنیک های پتینه به یک المان شیک و زیبا تبدیل شود و از میکروسمنت در دکوراسیون داخلی به سبک مدرن  و مینیمال کار می شود و فضایی ساده و یک دست و خلوت به ما می دهد.

استفاده از متریال میکروسمنت به جای کاشی

کاشی و میکروسمنت هر دو متریالی هستند که برای کف مناسب هستند و هر دو دارای طیف رنگ و دوام  و زیبایی خاصی را دارند و برای همه فضا ها مناسب هستند اما میکروسمنت بیشتر در فضا های اداری،تجاری و فروشگاهی کاربرد دارد.

یکی از تفاوت هایی که کاشی و میکروسمنت با هم دارند در این است که مقاومتی که میکروسمنت در برابر فشار و ساییدگی و ضربه دارد کاشی ندارد و کاشی آسیب پذیرتر است.

از نظر قیمت کاشی به خاطر تنوع زیادی که دارد متفاوت است و قیمتشان بسته به طرح و کیفیت و ساختارشان متفاوت است.

هزینه متریال میکروسمنت نسبت به کاشی متفاوت است و میکرو سمنت نسبت به کاشی از نظر قیمتی مقرون به صرفه تر است.

از نظر نگهداری از آنجایی که کاشی بعد از گذشت زمان ممکن است تغییر رنگ بدهد و به خاطر درزهایی که دارد گرد و خاک بیشتری تجمع می شود به همین علت تمیز کردن کاشی ها مشکل ساز است  با توجه به این شرایط استفاده از متریال میکروسمنت بسیار راحت است  و دیگر این مشکلات را ندارد و ماندگاری متریال میکروسمنت در برابر کاشی هم بسیار بیشتر است.

استفاده از متریال میکروسمنت در کف  به خاطر سطح نازک تری که دارد حدود 2الی 3 سانتی متر می باشد و یک مزیت محسوب می شود چون فضای کمتری را اشغال می کند و سبک تر می باشد و کاشی نسبت به متریال میکروسمنت سنگین تر می باشد و فضای بیشتری را اشغال می کند با توجه به ویژگی هایی که گفته شد متریال میکروسمنت نسبت به متریال سرامیک برای مصارف تجاری و اداری و فروشگاهی مناسب است.

کلام آخر:

از آنجایی که متریال میکروسمنت دارای طیف کسترده ای از کاربری در فضا های داخلی و خارجی دارد می توان با طرح رنگ و فرم های مختلف کار کرد بهتر است قبل از اجرا حتما متخصص طراحی و اجرا و مجری متریال میکروسمنت مشورت کنید تا بهترین نتیجه را در انتهای کار داشته باشید .

گروه مهندسین تینو تشکیل شده از تیم مجرب در زمینه طراحی و اجرا شما را در این زمینه یاری می کنند برای کسب اطلاعات و مشاوره رایگان با شماره 09132046042 تماس بگیرید.

بازسازی خانه کلنگی اصفهان با بهترین طراحی و کمترین هزینه.برای مشاوره تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *